Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
397
Tıklama
0
Öne Çıkarma
anlayamadım bi türlü.. port sorunu
S
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar ben webcamXP kullanmak istiyorum (internet üzerinden webcam görüntüsünü veriyor) telekoma gittim static ip aldım buraya kadar herşey güzel..

Şimdi programı açtığımda kendisi statik ip yi görüyor otomatik ve onun üzerinden yayın veriyor.. taip ipadresi:8080 şeklinde ama tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor.. biraz araştırdım modemden port açılcak deniyor.. modemden açmadığım bişey kalmadı genede olmadı..

programda elle 192.168.1.2:8080 gibi ayarladığımda tıklayınca çalışıyor.. neden static ip üzerinden veremiyorum portumu açmayı beceremiyorum.. sizce sorun nerde olabilir?

birde portu static ip üzerine mi açmam gerek.. yoksa bilgisayarın üzerindeki ip adresinemi açcacağım.. yani 192.168.1.2 yemi port açmam gerek?

yardım lütfen..

modemim datron



F
17 yıl
Yarbay

birdfefaya mahsus güvenlik duvarını ve tüm firewalları kapa dene problem burda olabilir 8080 portu local ip üzerinden den açmalısın...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
17 yıl
Teğmen

kardeşim oradaysan bir işaret ver yardımcı olmaya çalışayım ha bide static ip örneğin 88.241.45.123:8080 buna sen kendi makinenden giremezsin bir başka ip ye sahip makineden bir internet yada ona benzer birşey den denemen lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

GRUPVEF kardeşim yardımcı olursan çok sevinirim.. msnden ulaşırsan eğer bana iyi olur..
webmaster@staylerteam.com gece saat 2 daha ben bununla uğraşıyorum.. bi yardım et bi zahmet..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.