1760TR nin yerini tutabilecek bi monitör ve özelliklerini yazar mısınız?
herkese selam. benim esas almak istediğim monitör 1760TR ama hiçbir mağazada bu ürünü bulamadım. o yüzden alternatif monitöre yöneldim. 1760 ile aynı özelliklerde (veya daha iyi de olur) hangi monitör var? 2 ms tepki süresi, 3000:1 kontrasr oranı, 300cd parlaklık, 170 derece dikey yatay görüş açısı, 0,264 nokta aralığı... bir de 17'' almak istiyorum. çoğunlukla oyun oynamak için kullanıyorum bilgisayarı zaten. şimdiki monitörüm 15'' bu yüzden 17'' fazlasıyla yetecektir bana.
veya 1760 bulabileceğim bi mağaza da olur
EDIT: istanbuldayım söylemeyi unutmuşum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
dedektif aynı sorunlar diğer markaların servislerinde de oluyor araştırırsan çok şeyler bulursun okuduğunuz bir şeye bağlı kalmayın daha çok okuyun bilmediklerinizi öğreniyorsunuz ayrıca bu adamın yazıdğı lg firmasını ilgilendirmez teknik servsii ilgilendirir güvenilir bir yerden (misal vatan compouter) lg ürünü alsanız kuzu gibi değiştirmek zorundalar hangi marka onemli değil nerden aldığınız onemli. aslında bana sorarsanız marka yine onemli samsung varken LG almam.( samsung olmasa yine LG almam daha başka alırım phlips hp fln).saygılar.
herkese selam. benim esas almak istediğim monitör 1760TR ama hiçbir mağazada bu ürünü bulamadım. o yüzden alternatif monitöre yöneldim. 1760 ile aynı özelliklerde (veya daha iyi de olur
veya 1760 bulabileceğim bi mağaza da olur
EDIT: istanbuldayım söylemeyi unutmuşum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkı1907 -- 26 Ağustos 2007; 10:48:12 >