Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
474
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaşlar Thh Yardımınıza İhtiyacım var
K
10 ay (6922 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar Samsung 77s95c tv almıştım severek kullanıyordum servise kurulumda sorduğumda mikrofiber bez ile temizlemem gerektiğini söylediler.Cihazın ekran temizliğini mikrofiber bez ile yaptım lekeler oluştu baya bir servis ile görüştüm ve kullanıcı hatası olduğunu söyledi 94.000₺ paneli değişeceklerini söylediler.Kabul etmedim şikayetvar.com yazdım daha sonra beni Samsung müşteri hizmetleri aradı ve müşteri memnuniyeti için %50 indirimli 47.000₺ değişim yapacaklarını söylediler yine kabul etmedim.Daha sonra servis aradı ve müşteri memnuniyeti için ücretsiz panel değişimi yapacaklarını söylediler.Servis malzemeyi getirdi değişimi yapatken tvnin arka kapağınıda kırdılar.Panel ve arka kapağı değiştiler hiç içime sinmedi daha sonra thh verdim.Bilirkişi geldi inceledi ve 6 ay sonra durum bu hafta sonuçlandı.Benim 2457₺ bilirkişi ödememe karar vermiş.2 hafta içinde itiraz edebilirsiniz diyor sonuç çıkar mı hiç böyle bir durum başına gelen oldu mu arkadaşlar?

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseridroneart -- 21 Ekim 2025; 8:38:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.