Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
286
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hindistan’da 3 Saatlik “Kornasız Sürüş” Testi Felaketle Sonuçlandı: 537 Yaralı
U
7 gün
Yarbay
Konu Sahibi

Hindistan’ın Mumbai kentinde trafik gürültüsünü azaltma amacıyla düzenlenen 3 saatlik “kornasız sürüş” denemesi beklenmedik bir şekilde sona erdi. Şehirdeki sürücüler 3 saat boyunca kornalarını kullanmadan trafiğe çıktı, ancak uygulamanın getirdiği iletişim eksikliği nedeniyle çok sayıda trafik kazası yaşandı.

Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, yalnızca bu kısa süreli test sırasında 537 kişi yaralandı. Onlarca araç kullanılamaz hale geldi. Trafik uzmanları, Mumbai’de yoğun ve düzensiz trafiğin “korna kültürüne” fazlasıyla bağımlı olduğunu belirterek, bu tarz uygulamaların çok daha planlı ve güvenlik önlemleriyle yapılması gerektiğini vurguladı.

(BBC News India)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 gün
Yüzbaşı

1.5 milyar nufüs var.
Ayıp

sıfır ne demek ya.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.