Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
309
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Togg Standart Menzil
W
5 ay (404 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,

Elimde sedan bir aracım var, uzun yola bunla gidiyoruz.

Bir de 1.0 tce evolution clio var, 20.000 km civarında. 1.150 fiyat verdiler.

Bu araçla ankara trafiğinde sabah iş, akşam dönüş yapıyorum. Git gel 36 km, ekstra marketi pazarı 45 oluyor. Artık iş rotam da bayağı trafik de olmaya başladı. 18 km yolu 40 dk'da gidiyorum sabahları.

Oturduğum binada 2 adet şarj istasyonu var, ac sarj. Bir de istersem kendi özel otoparkıma da 12 bin verip evden şebeke çektirebiliyorum.

Sadece meraktan, clio'yu satsam, üstüne 200.000 ekleyip standart menzil togg alsam mı acep? 20-25.000 km'de v1 modelleri var. Beğenmezsem 1 yıl sonra satarım diyorum. Tabi sırf merak uğruna da 1 yılda 200.000 zararla satmak istemem.. o yüzden akıl almak istedim.



Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
5 ay (14450 mesaj)
Yarbay

Hala duruyor olmanız hata, togg'dan 2 tane clio çıkar her anlamda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 ay (117 mesaj)
Çavuş

evet mantıklı



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @woineer
D
5 ay (2382 mesaj)
Yarbay

Yakıt maliyeti ortalama 3’te 1 oranında düşer. Bende şirket arabası olmasa, işe gidip gelmek için bende elektrikli araç alırdım.

Hatta bir daha ki dönemde araç sözleşmesine elektrikli araç ekleteceğim. Şehir içi ulaşımda neredeyse toplu taşımadan ucuz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.