< Resime gitmek için tıklayın >dondurucuda -16derecede duran etlerden bazilarinda boyle lekeler olusmus kokusu yok acaba buz yanigimi yoksa bozulmus mudur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Buz yanığı et çözülünce siyah gri renkte olur bu daha çok sanki et suyunu çekemeden salamadan birden donmuş hava yapmış gibi poşetten çıkarıp bakmak lazım Ancak sorun olacağını sanmıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >