Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
115
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ürünüm 2 aydır tamirde ne yapmalıyım tüketici hakları
F
10 ay (1 mesaj)
Er
Konu Sahibi

işitme cihazıma ücret karşılığında işlem yapılacaktı 1 ay içinde yapılıp verileceğini söylediler fakat 2 aydan fazla oldu ve cihazımı alamıyorum arayıp sorduğumda söyledikleri tarihte gidiyorum ve hep erteliyorlar şikayet etmek ve gidip konuşmak istiyorum tüketici haklarım nedir acaba




R
10 ay (2126 mesaj)
Binbaşı

Garantili cihaz ise garantiden tamir ettiriyorsanız azami tamir süresi 30 gündür ama özel servise kendiniz tamir ettiriyorsanız yapacak bir şey yok günü birlik arayıp darlayın şimdi ordan alıp başka yere götürseniz sorun çıkarabilir tamircileri pek sevmem.Eğer biraz kurumsal bi yerse hakkınızı arayabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.