Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
268
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Poyraznet dvr kayıt cihazı internete bağlanmıyor.
B
9 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar poyraznet kullanıyorum. Güvenlik kameram var dvr kayıt cihazım internete bağlanmıyor. Sabit ip aldım portlar açılıyor fakat internet bağlantısını kuramıyor. Cihazı farklı bir evde denediğimizde direkt olarak bağlanıyor.

Cmd'den ping atmayı denediğimde hiç bir yere ping atamıyorum tahminimce cihaz ping atarak internet bağlantısını kontrol ediyor ve ping atamadığı içinde hata veriyor.

İss değiştirmeyi düşünüyorum. Eviden dvr cihazı kullanıpta internete bağlantı hakkında sorun yaşamayan arkadaşlar iss tavsiyesi verebilirse sevinirim.



X
9 ay
Moderatör

@PoyrazNET




Bu mesajda bahsedilenler: @PoyrazNET
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.