Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 7 yıl önce topladığım aşağıdaki sistemin ekran kartı bozuldu. Şuan için fazla dar boğaz olmadan götürecek ileride de gerekirse daha sonra sadece işlemciyi değiştirerek daha iyi de performans alabileceğim çok eski olmayan Ekran kartı öneriniz nedir?
Işlemci: ryzen 5 1600x Anakart: asus prime b350-plus (PCI express 3.0 var gibi görünüyor) Ram: g skill 2 x 16 gb 3200mhz (dönemine göre fazla oldu 2933 üstünü göremedim sıcak fırsatlardan bulunca alıp diğer aldığım sıfır Rami buradan bir Arkadaşa satmıştım) Bozulan ekran kartı: rx580 PSU: Corsair 550 watt gold (ek olarak sistem çalışmayınca test için açtığım sıfır Corsair 650w var ama o bronze olması lazım 550 modüler bu kablolu verimliliği alt seviye ama gücü yüksek)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Işlemci: ryzen 5 1600x
Anakart: asus prime b350-plus (PCI express 3.0 var gibi görünüyor)
Ram: g skill 2 x 16 gb 3200mhz (dönemine göre fazla oldu 2933 üstünü göremedim sıcak fırsatlardan bulunca alıp diğer aldığım sıfır Rami buradan bir Arkadaşa satmıştım)
Bozulan ekran kartı: rx580
PSU: Corsair 550 watt gold (ek olarak sistem çalışmayınca test için açtığım sıfır Corsair 650w var ama o bronze olması lazım 550 modüler bu kablolu verimliliği alt seviye ama gücü yüksek)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 13 Eylül 2024; 5:43:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >