Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
255
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yazıcı & Muhasebe
F
19 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar iş yerinde faturalarımı tutabilmek için bir muhasebe programına ve onunla beraber güzel bir şekilde çalışabilecek bana ikide bir kartuş problemi çıkarmayacak bir yazıcıya ihtiyacım var hangi marka & yazılım önerirsiniz yada bu işlerde rehberlik yapan bilgisayar firmaları varmı varsa hangileridir ?

birde ben bu faturalarımı nasıl bastıracam matbaada yazılıma göremi ? yani faturamı takıp yazdır dediğim zaman herşey satırında doğru dürüst çıkması için ne gibi bir kriter ayarlanıyor??


Teşekkür Ederim



S
19 yıl
Çavuş

öncelikle nokta vuruşlu bir yazıcı alman tavsiyedir muhasebe için ( sürekli form seçeneği olan , keza yıl sonu detaylari vergi dairesinde onaylanarak sürekli form halinde getirilir tazılmaya ) ..
ufak çapli bi işletme değilseniz oki microline serisi tavsiye .. cidden çok hızlı yazıyorlar ( çoğu inkjetten hızlı) tabi fiyatlari biraz tuzlu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.