2 gün önce n11 üzerinden samsung s7 fe tableti 9399tl olarak sipariş verdim ve hiçbir kampanya, kupon vb. eklemedim. Dümdüz yazıyordu fiyat olarak. Şu an hala aynı fiyatta isteyen bakabilir. Lakin bugün Samsung tarafından faturam iletince kesilen tutarın 9998.97TL olduğunu gördüm. Bu cihazı vergi indirimi ile beraber uyguna geldiği için tercih etmiştim ama fatura tutarsız olduğu için şu an başvuramıyorum. ilk olarak n11 canlı desteğe bağlandım ve indirimli tutar faturada gözükmez gibi salak saçma şeyler söyledi müşteri hizmetleri, ben de kapattım. Hemen samsung ile iletişime geçtim. Samsung dönüş olarak konu bizden bağımsız n11 ile konuşmalısınız dedi. N11'e geri döndüm ve gerekli ekibe yonelnsirdiklerini, dönüş sağlanacağını söyledi fakat tahminimce buradan da tatmin etmeyen bir sonuç çıkacaktır, ya samsunga gidin derler ya da bir şeyler sallarlar. Bunun gibi bir şey başına gelen oldu mu acaba sevgili hocalar. Eğer sorun çözülmezse iadeye göndereceğim direkt samsunga ve fazla tutarı isteyeceğim. Madem sorun n11le onlar çözsün banane, sonuçta fatura benim adıma kesilmiş, üzerinde yazan tutar da açık, yasal sürece başlamayı düşünüyorum ama öncesinde akıl alayım dedim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Edit1: az önce paylaşımı gördükleri için arayıp konunun iletildiği ve düzeltileceği belirtildi. Bekliyorum bakalım umarım düzelir, güncelleme geldikçe benzeri sorun yaşayanlar için yazacağım.
Bunun gibi bir şey başına gelen oldu mu acaba sevgili hocalar. Eğer sorun çözülmezse iadeye göndereceğim direkt samsunga ve fazla tutarı isteyeceğim. Madem sorun n11le onlar çözsün banane, sonuçta fatura benim adıma kesilmiş, üzerinde yazan tutar da açık, yasal sürece başlamayı düşünüyorum ama öncesinde akıl alayım dedim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Ozkan -- 16 Ocak 2024; 12:0:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >