Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
719
Tıklama
0
Öne Çıkarma
400.000TL - 600.000TL arası araç önerisi
G
2 yıl (1066 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar, bir araç alma isteğim var fiyatlar artmadan. 200k birikmişim var, 60k daha gelecek gibi duruyor, totalde 250k naktim var. Üzerine 200-350k arası kredi çekebilirim, kredi notum iyi. Yeni iş değiştirdim 1 ay oldu ama öncesinde 1 yıl kadar sabit çalışmıştım.

Araç piyasasından hiç anlamıyordum ama biraz baktım fakat karar veremedim. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim? 301? Egea?

İstediğim şeyler şunlar kabaca;
- Hem enine hem boyuna büyüğüm, rahat edebileceğim bir araç olsun, sedan olursa iyi olur
- Motoru bitmiş olmasın, araç çok arıza çıkartırsa bunalabilirim, zaten maaş kuş kadar kalır krediden sonra o yüzden km'si çok yüksek olmasa iyi olur
- Büyüğüm demiştim o yüzden motor güçsüz olursa yokuşta itmek durumunda kalabilirim içinde fazladan bi kaç at olsun
- Yıl olarak takıntılı değilim aslında ama ne kadar yeni olsa o kadar iyi olur çürük araç almak hiç mantıklı gelmiyor

Sizin aklınıza gelen araba modelleri neler? eğer halihazırda baktığınız veya gözünüze çarpan bir araç varsa paylaşabilirseniz çok müteşekkir olurum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.