Arkadaşlar merhaba, öncelikle elimdeki parçalar; Hertz CX165 Hertz Uno X130 Yani 4 kapı için hoparlörüm var, tweeter kullanmayacağım. Amfi olarak Audison SR5 veya Audison SR4300 düşünüyorum. Subwoofer olarak Alpine SWE815 veya Match PP 8E-Q olabilir diye düşündüm. Çok da fiyat olarak açılmadan sizce nasıl tamamlamak gerekir sistemi ? Amfi ve Sub konusunda nasıl bir yol izlemeliyiz ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hertz CX165
Hertz Uno X130
Yani 4 kapı için hoparlörüm var, tweeter kullanmayacağım. Amfi olarak Audison SR5 veya Audison SR4300 düşünüyorum. Subwoofer olarak Alpine SWE815 veya Match PP 8E-Q olabilir diye düşündüm. Çok da fiyat olarak açılmadan sizce nasıl tamamlamak gerekir sistemi ? Amfi ve Sub konusunda nasıl bir yol izlemeliyiz ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >