Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1069
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hyundai accent e tek nok.enjk.lpg
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

plastik manifolt lu hyundai accent (1998) aracıma tek noktadan enjeksiyonlu lpg montajının yapılabileceği ve araya takılan bir parça vasıtasıylada patlama sorununun ortadan kaldırılabileceği söylendi lpg sistemleri satıcısı tarafından. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini bildirebilirse sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

dün gittim iyice inceledim. tamamiyle uydurma bir sistem yapılacakmış meğerse. enjeksiyonlu araca mikserli lpg takacaklarmış. en güzeli sıralı sistem. maceraya atılmaya gerek yok bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yüzbaşı

Bence de ...

Son tercihinin çok isabetli olduğunu söyleyebilirim. Montaj servislerinin Üç beş kuruş fazla kazanacam diye araç sahiplerini bu şekilde yönlendirmeleri çok yanlış ve çıkarcı bir yaklaşım.

Bu vb. servisleri deşifre edip, boykot etmeliyiz diye düşünüyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Çavuş

sıralı sistemin daha iyi olması konusunda haklı olabilirsiniz. ama unutmayınki birkaç yıl öncesine kadar sıralaı sistem diye birşey yoktu ama ortalıkta birsürü sırasız sistem kitli araç vardı. hem de sorusuz. sıralı olmazsa sorun olabilir demek sizlerin de sıralı sistemi pahalı olsa bile bilinçsiz insanları yanıltarak öngörmeniz iyi değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

murat15 sana katılmıyorum. beni doğru yönlendirmeli lpg dönüşümcüsü. eski sitem takınca patlama olmadığı söyleniyor. aslında patlama oluyor. ssadece hava filitresinin kutusuna bir delik açılıp parça takılıyor. patlama esnasında oluşan basıncı dışarı versin diye. metal manifoltlu araçlarda kısa vadede bir sorun çıkarmıyor belki ama plastik manifoltlu (benimki gibi) araçlarda manifolt ve diğer parçalara zarar verme riski her zaman mevcut. bana bu riski söylemiyorlar.sadece sizinkinede olur bir sorun çıkmaz deniyor. peki zarar çıkarsa karşılarlarmı sizce.

teknolojiyi takip etmek gerektiğini düşünüyorum. eskiden teknik imkanlar o kadardı ve mecburiyetten kişiler riski göze alarak sırasız sistem taktırıyorlardı.ama şimdi sıralı sistem mevcut. eskiyi savunmanın bir anlamı yok bence.

bilinçsiz kullanıcıyı doğru yönlendiricek kişiler aslında lpg dönüşümü yapan firmalar olmalı.Bizler değil.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.