Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
534
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tasarımda Kullanılacak Ekran Kartı Sorunsalı
S
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, Fabrikamızda Autocad, İnventör, Vault programları kullanıyoruz. Yöneticilerimiz sağolsun sistemlerimizi yeniledi ancak şöyle bir problem var. ben yeni sistemdeki görüntü kalitesinden memnun değilim. özellikle çizimlerdeki keskinlikler gözümü çok rahatsız ediyor, görüntüler hem çizimde hemde videolarda bana hafif puslu geldi. sanki çözünürlüğü yeterli değil gibi. sistemde kullanılan kart AMD RX 6600 tek hoşuma giden PC hızlandı ama bu pc'nin genel yapısı ile mi ilgili yoksa ekran kartından mı emin değilim.
Sistemin resmi aşağıdadır. size danışmak istediğim konu ise. sistemki mevcut ekran kartını değiştirebileceğim 2 seçeneğim mevcut.

  • Seçenek. atıl duruma düşen PC'deki mevcut GTX 1660 Ti görüntü kalitesi tatminkardı.
  • Seçenek Workstation'da kullandığım ve memnun olduğum QUADRO RTX 4000, bu kart sistemime uyumlumudur, workstationdaki kadar verim alırmıyım hiçbir fikrim yok.

Sistem şu şekilde.
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu da Bencmark testi.
< Resime gitmek için tıklayın >


Yardımlarınız için teşekkürler.



C
2 yıl
Yüzbaşı

Çekirdek sayılarına baktığında aralarında en iyisi RTX4000 görünüyor. Ardından RX6600 sonransında GTX1660Ti. Görüntünün puslu gelmesi ekran kartına bağlı değildir. Farklı bir durum vardır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.