Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
524
Tıklama
0
Öne Çıkarma
itopya.com Kırık Ürün Teslimatı
K
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

itopya.com üzerinden aldığım bilgisayar kasası direk kutusundan hasarlı çıktı. Ankara'da mağazası olmasına rağmen, benim şikayetim ile mağazadan ilgilenmediler, web üzerinden siparişlerin İstanbul'a yollaması gerektiğini söylediler. Ben anlamıyorum neden Ankara'ya şube açıyorsunuz o zaman, eğer gelen müşteri ile ilgilenmeyecekseniz.

İletişim numarası üzerinden İstanbul'daki mağaza ile görüştüm. Bana kargocu arkadaşa tutanak tutturmam gerektiğini söylüyorlar. Aldığım bilgisayar kasasının içinde hiçbir şekilde ilk bakışta görülmeyen kırıklar var. Ben kargo görevlisini ürün teslim alırken eve davet edip, çay içirip önünde kutu açılışı yapıp kasa mı inceleyeceğim?

Kasanın dış kutusunda hiçbir sıkıntı olmadığını, kasanının kutusunu geç kutuyu açsam bile kasanın dışında ilk bakıştı hiçbir sıkıntı gözükmediğini defalarca belirtmeme rağmen gidip kargocuyu bulup ona tutanak tutturmam gerektiğini söylüyorlar. Eskiden UPS ile çalışırlardı, şimdi NetKargo diye hayatımda duymadığım bir firma ile çalışmaya başlamışlar. Hiçbir yerde şubesi yok, bana git kargocuyu bul tutanak tuttur diyorlar. Şaka gibi gerçekten bir daha itopya.com aman diyim uzak durun.


https://drive.google.com/file/d/1gLAaiXY1hYO6-Xhw9GEclSSXRRMhd0IS/view?usp=sharing


https://drive.google.com/file/d/1gI3sPq_0ho4rAeue74SBNUay8MUSIptl/view?usp=sharing


https://drive.google.com/file/d/1gAASZPCBois5rNFHqvoIckG_3tokVtdP/view?usp=sharing


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



R
2 yıl
Er

Hocam benimde yeni mağazalarının açılışından satın aldığım mouse'un jelatini yapışkanla yapıştırılmıştı. Daha öncesinde de aynı mouse'u satın aldığım için hemen fark ettim. Mouse'un tekerleği kırk yıllık mouse gibi takır tukur sesler çıkarıyor, yanları esnek ve dpi tuşu içeriye gömülmüş. Eğer faturanız varsa haklarınızı aramaktan vazgeçmeyin bence. Ne yazık ki o gün ürün satın alanlara fatura verilmediği için bende faturamı bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.