Arkadaşlar merhaba, önceden de başlık açmıştım sizi rahatsız ediyorsam özür dilerim. Sorum şu kuzenim bu sene sınavı kazandı ondan bana kalacak ve benim de dolap,gardrop gibi yerlerden sahip olduğum kitaplar var. Hal böyle olunca çok kaynak oluyor. Seçimden sonra kalanlarını da paylaşmak istiyorum. Sizin yardımınızla seçmek isterim. +Edebiyat:345,Limit +TYT Fen: Benim Hocam Fizik,345 Biyo ve Kimya(bunlar yeterli mi) +TYT Mat: Miray var sadece buna bir şey eklenmeli mi? +AYT Mat:345,Miray,karekök,Orjinal,Acil Fasiküller.(Benim aklımdan geçen Miray+karekök yapıp fasikül çözmek siz ne diyorsunuz buna 3D eklenmeli mi?) Geometri:345,Bilgi Sarmal,Acil Şimdiden çok teşekkür ederim.
Hocam kaynaklar çok güzel niye rahatsız edesin forumun amacı bu,tyt mat için ek olarak 3d öneririm 3d çok güzel bir kitap bence tytsi.Fizik için 345 fizik alabilirsin benim hocamın soruları emin ol soğutur bir süre sonra kitaptan.Kötü konuyla alakasız kalitesiz soruları var geometrisi vardı dayanamayıp attım kenara
+Edebiyat:345,Limit
+TYT Fen: Benim Hocam Fizik,345 Biyo ve Kimya(bunlar yeterli mi)
+TYT Mat: Miray var sadece buna bir şey eklenmeli mi?
+AYT Mat:345,Miray,karekök,Orjinal,Acil Fasiküller.(Benim aklımdan geçen Miray+karekök yapıp fasikül çözmek siz ne diyorsunuz buna 3D eklenmeli mi?)
Geometri:345,Bilgi Sarmal,Acil
Şimdiden çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >