Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
311
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Test Player Hk.
S
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba,
Uzunca bir zamandan sonra tekrar buralarda olmak iyi hissettirdi özlemişim buraları :)
Bir çoğunuz beni tanımaz ama eskilerden kalmalar hatırlar illaki bir mu online sevdam vardı ki bitmek bilmezdi.

Çeşitli sunucularda oynadık kendimiz açıp bir şeyler yapmaya çalıştık mobil sürümünü denedik bir şeyler de başardık hatta mobil sürümünde ama neyse konumuz bu değil şimdi.
yaklaşık 1 ay önce italyan bir geliştirici arkadaşımla sohbet ederken ya aslında bizim bi server a gerçekten ihtiyacımız var, eskileri yad edebileceğimiz muhabbetin döneceği çok da milleti sıkmadan olursa da 3 5 oyuncu arkadaşımız ile takılacağımız bir yer yapmayalım mı dedik ve işe koyulduk.

ilk planımız s16 dosyaları ile bir server açmaktı hatta açtık da bütün bugları falanları filanları temizledik de ama main.exe dosyası ne yaparsak yapalım sürekli antivirüslere takılıyor virüs uyarısı veriyordu kalıcı bir şeyler yapmak istiyorsan daha başında eşeğini sağlam kazığa bağlaman lazım yoksa her şey tırt olur bilirsiniz.
Şimdi s12 dosyaları ile sunucuyu hazırladık ama her ne kadar hazırladık desek de illaki gözümüzden kaçan bir şeyler olmuştur illaki insanız neticede.
bu sebepten mütevellit test sunucumuzda bizimle beraber testleri yapacak bir kaç arkadaşa ihtiyaç duymaktayız

Dediğim gibi şimdilik biz bizeyiz 2 sap takılıyoruz kafamıza göre ama niyetimiz güzel bir şeyler yapmak.
umarım eskiden olduğu gibi yine saçma sapan ddos attakları yapan kendini bi halt sanan o salaklar artık kalmamıştır da ağzımızın tadı kaçmadan eğlenebileceğimiz bir yer oluşturabiliriz.

Aramıza kalmak isterseniz discord adresimiz aşağıda kopun gelin



https://discord.gg/ZEpGw9PA



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.