Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
561
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monitör Aniden Gitti No Signal Hatası Veriyor
F
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

dün ekran kartı için güncelleme gelmişti güncellemeyi yaptım. 1-2 saat sonra normal olarak bilgisayarda takılırken (oyun oynamıyordum) ekran birden gitti ve no signal yazısı geldi ama kasa hala çalışıyordu. elektriği kesip tekrar açmaya çalıştım ama aynı şekilde kalıyor. kasa çalışıyor monitör no signal. ne yapmam gerekir ya da problem ne kaynaklı olabilir yardımcı olur musunuz beyler.

umarım ekran kartı ile ilgili bir problem değildir

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

F
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ne bu link şimdi tıkladık ama başımıza iş almadık umarım



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @omnikawar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.