Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1193
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kelebek Mobilya para iadesi yapmıyor.
A
5 yıl (1911 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, Kelebek Mobilya dan aldığım baza ayıplı çıkınca tüketici hakem heyetine yaptığımız başvuru yaklaşık 6 hafta önce tarafıma para iadesi şeklinde sonuçlandı. Karar kelebek mobilyaya tebliğ edilmiş olacak ki 5 hafta önce beni aradılar ve mobilyayı iade alacaklarını, iadeden sonra beni arayıp işlemleri tamamlayacaklarını söylediler. Tam 4 hafta önce bazayı iade aldılar. O günden beri beni ne arayan var ne soran. 6 kez müşteri hizmetlerini aradım ama hiçbir işe yaramaz tipler aynı şeyi söyleyip duruyorlar. Şimdi sorum şu? Ne yapmam gerekir, bunların yasal bir süre hakkı var mı iade yapmaları için? Bir an önce hakkım olan parayı alabilmek için ne yapmalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
5 yıl (1018 mesaj)
Yüzbaşı

Icra takibi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
5 yıl (5693 mesaj)
Yarbay

İcra takibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.