Arkadaşlar, bilgisayardan(dizüstü) belirsiz aralıklarla cızırtı geliyor. Çıktı veren fax makinesi sesi gibi bir ses. 1 saniyeden kısa sürüyor. Her seferinde olmasa da sesin ardından fanlar devreye giriyor 1-2 saniye hızlanıp yavaşlıyorlar. Ne olduğunu ve sebebini anlayabilmiş değilim. Fikirleriniz neler?
Bu durum normal kullanımdayken(sadece tarayıcı yada film) duyuluyor. Oyundayken kulaklık olduğu için duymuyorum.
Normal kullanımda sıcaklık değerleri: GPU 59 CPU 63
Bilgisayar Monster Tulpar T5
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
notebook arkasında havalandırma kanalları olur eski modellerde yenilerde yok hp vardı bende o komple plastik idi tavsiyem arasıra oraları elektrik süpürge ile temizle olmadı balkona çıkıp çok kuvvetli üfleme yapman gerekir o şekilde içerde oluşan tozların hepsi çıkmaz ama bir nebze faydası olur aynı olaylar bendede var.Notebook ne kadar süre uzarsa almadan itibaren kullanıma bağlı içine toz birikmesi artıyor.Kaldıki 5 senelik hp çöpe gitti 10 senelik acer kullanıyorum bu notebook işide biraz şans işi.
Genetik HP hatası Eger kendin acabileceksen NOTEBOOK' Pc ni youtube videolarından bakarakta açabilirsin temizleme işlemi ve güzel bir termal macun işlemi ile bu sorunu çözebilirsin :)
Bu durum normal kullanımdayken(sadece tarayıcı yada film) duyuluyor. Oyundayken kulaklık olduğu için duymuyorum.
Normal kullanımda sıcaklık değerleri: GPU 59 CPU 63
Bilgisayar Monster Tulpar T5
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bessonnitsa -- 12 Ocak 2022; 21:51:9 >