Merhabalar. Blender bildiğiniz üzere 3D modelleme animasyon ve render programı. Bu uygulamanın 3.1 sürümünde gelen yeni özellik ile artık Apple m1 ve üstü işlemcilerde hem CPU hem de GPU renderi alınabilmekte. Youtube kanalımda, M1 cihazların performansı ile PC performansını karşılaştırma videosu çektim ve sizlerin de sistemlerini videoda belirttiğim sayfama eklemek isterim.
Youtube kanalımda, M1 cihazların performansı ile PC performansını karşılaştırma videosu çektim ve sizlerin de sistemlerini videoda belirttiğim sayfama eklemek isterim.
İyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=jzJaxdUfxXs&ab_channel=DBKDesign
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.