* 28 yıl önce havale geçirip 3 ay hastanede yattım.
*9 yıl boyunca diyaliz tedavisi gördüm.
*8 yıl idrar torbası ile yaşadım.
Şimdi hipertansiyon başıma bela oldu. 20'ye kadar çıkıyor. Tansiyon düşürücü kullanınca başım kararıyor ve halsiz oluyorum. Derdin biri gider, biri başıma patlat verir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hayırlısı umarım iyiye gider. Devlette herhangi bir imkan yok mu sağlık durumuyla başvurunca? Hani maddi durum canımı sıkıyor demişsiniz ya onun için yoksa canınız nasıl isterse
*9 yıl boyunca diyaliz tedavisi gördüm.
*8 yıl idrar torbası ile yaşadım.
Şimdi hipertansiyon başıma bela oldu. 20'ye kadar çıkıyor. Tansiyon düşürücü kullanınca başım kararıyor ve halsiz oluyorum.
Derdin biri gider, biri başıma patlat verir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >