Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1131
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bilgisayar sigortayı attırıyor
D
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese merhabalar, 1 aydır bilgisayarımı kullanmaktayım. Herhangi bir sorun yoktu. 2 gündür bilgisayar saat sabah 8 civarı bina şalterini attırıyor. Evdeki şalterde bir sorun yok bodrumdaki bina şalteri atıyor. Gidip kaldırınca tekrar atıyor hemen. Bilgisayarı prizden çekip şalteri açınca sorunsuz açılıyor birkaç saat sorunsuz çalışıyor sonra tekrar şalter atıyor. Prizi değiştirdim sorun hala devam ediyor. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

Psu yani güc kaynaginda sorun var gibi duruyor. Lakin evin toprak hattinin calisip calismadigini, toprak hattinda herhangi bir yerde kopukluk olup olmadigini bir kontrol etmek lazim, bunu multimetre ile kendinizde yapabilirsiniz, youtube da videolar var. Evin hatti saglam, yine yapiyor? O zaman kullanilan prizi test edin. Belkide prizde ariza var. Prizde saglam, baska? O zaman güc kaynagi degisecek büyük ihtimalle. Güc kaynagi da aldim, salter atmiyor ama pc de acilmiyor? O zaman bozuk guc kaynagi sisteme zarar vermis olabilir. Yada bunlarla hic ugrasmayip, pc yi isinin ehli bir bilgisayarciya götürüp, yahut baska bir ortam/baska bir binaya takip orda da deneyebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
2 yıl
Yarbay

İc sigorta kutusinda kacak akim rolesi yok galiba ondan ana sigortan atiyor

Guc kaynağının test edilmesi gerek büyük ihtimal sorun ondan kaynaklı

Hattında Topraklama duzgun mu ona baktir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

hocam aynen evin içinde kaçak akım rolesi yok. Ama anlamadığım bazen düzgün çalışıyor ki düne kadar hiç sıkıntı yoktu bazen de atıyor sigorta. Dün gece yine attı gidip açtım 1 saat sorun olmadı sonra yine attı. Güç kaynağında sorun olsaydı direk açar açmaz atması gerekmiyor mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yarbay

Bilgisayarı başka bir yerde deneyiniz. Yoksa tesisatta sorun olabilir. Sigorta ömrünü tamamlamış olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.