Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GRUNDİNG 43 GEU 7830B
J
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ps5 te oyun oynamak için aldığım bir tv hakkında izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle pes 2021 oyununda çok kötü bir refresh değeri aldığım için ürüne iade talebi açtım o yüzden örnek görüntü alamadım maalesef. İade tamamen benim oyun özelinde beklentimle alakalı genel tv izleme ve hatta film izleme için giriş seviyesinde karşılığını veren bir tv.

SES

Üründe sanal surround var açınca sesin yayıldığını hissediyorsunuz. Sesle ilgili detaylı ayarlarda var ama sanki bir işe yaramıyor. Hazır ayarlarını değiştirdikçe sesin değiştiğini fark ediyorsunuz ama hep bir yapaylık var. Sesi 1 de kullanmam ile 10 da kullanmam arasında fark yok gibi. Başarısız veya kötü değil ama beni çok tatmin etmedi. Bu durum ana odada atmos destekli philips kullanmamdan kaynaklı olabilir. 10/6

GÖRÜNTÜ

Kağıt üzerinde hdr olsada gözle görünen bir fark yok. Hdr ve sdr görüntüsü aynı. Hdr için alacaklar kesinlikle uzak dursun. Net bilgi bulamadım ama ürünün VA panel olduğunu düşünüyorum, yan açıdan inanılmaz puslanma oluyor renkler kaçıyor. Yan açı görüş kalitesi çok kötü zaten ayaklarda tv nin sağa-sola dönüşüne izin vermiyor. Benim için en önemli konu olan gereksiz arkaplan aydınlatması problemi yok. Arka ışık oldukça homojen kendi renk ayarları başarılı. Buradada ince ayarlar açık olmasına rağmen kendi istediğiniz etkiyi tv den alamıyorsunuz. Parlaklığı 50 den 20 ye indirene kadar hiç fark olmuyor mesela. Dediğim gibi kendi ayarlı renk profilleri genel tv ve film izleyicisi için yeterli ben detaylarla ilgilendim.Tek sıkıntım 60hz gibi değil local diming testinde bile akıcılık yoktu pes onarken yazılar bir birine girdi hemen topladım tv yi :). 10/7


SMART ÖZELLİĞİ VE DİĞER ŞEYLER

Smart özelliğini hiç kullanamadım servis en son güncelleme kasma yaptı bu hafta internete bağlama demişti o yüzden hiç deneyemedim. Kumanda başarılı hem ergonomik hem küçük boyutlarda hemde medya kontrol dahil gerekli tüm tuşlar üzerinde.

Servis on numara beş yıldız ürünün ilk kargo sürecinden kurulum anına kadar hem bilgilendirme hemde profesyonellik mükemmel. Servis tek başına tercih nedeni.

Kanal geçişleri dahli uydu standartında 2-3 sn buluyor. Menü fena değil ama kanal düzenlemesi tek tek o olayı hiç beğenmedim.


Genel olarak 3449 a aldığım için f/p ürünü diyebilirim ama benim beklentime uymadı. Servis hizmeti dolayısı ile önerebileceğim bir tv giriş segmentinde genel puanım 10/7





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 18 Kasım 2021; 15:56:29 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.