Arkadaşlar telefonumu 2017de sıfır aldım ve henüz hiç açılmadı. Batarya değişimi yaptırmam lazım ama çok fazla markanın bataryası var. Uzun vadede sıkıntısız kullanabileceğim bir batarya önerebilir misiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ben deji kullanıyorum annem ve babamda 2 3 arkadaşıma da aldırdım 1 seneden fazla oldu pil yüzdesi hala %100 ve şarjı gayet yeterli gidiyor tavsiye ederim elin yatkın ise sen de değiştirebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.