Merhaba Kısa süre önce aldığım asus monitörüm tahminimce darbe gelmesi sonucu ekranın ortasında büyük bir bölüme görüntü gelmiyor.Panel değişim ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ? Gerekirse fotoğraf ekleyebilirim monitörde VA Panel 144hz var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kısa süre önce aldığım asus monitörüm tahminimce darbe gelmesi sonucu ekranın ortasında büyük bir bölüme görüntü gelmiyor.Panel değişim ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ? Gerekirse fotoğraf ekleyebilirim monitörde VA Panel 144hz var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.