Arkadaşlar evde şarap yapan ya da bu konuda bilgi sahibi olanlara bir sorum olacak. Geçen sene çok güzel yaptığımız şarapta bu sene fotoda görüldüğü üzere bir şey oluştu, sümüksü bir yapı, müsilaj gibi. Çürük yumurta kokusu hakim ya da çok keskin kötü bir koku da diyebiliriz, neden olmuş olabilir nasıl kurtarabiliriz ? < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >