@zamandayolculuketmişadam @Benbeberuhi @cekillanfakir Çok radikal gerileme olmaz mı ya oralara kadar gerilemesi, 2019'dan falan da 2k gerilemiş olacak neredeyse.
@zamandayolculuketmişadam @Benbeberuhi @cekillanfakir Çok radikal gerileme olmaz mı ya oralara kadar gerilemesi, 2019'dan falan da 2k gerilemiş olacak neredeyse.
İlk 10k içinde hukukun cazibesi siyasalin bile altında kaldı bence. Hem forum da hem de kişisel çevremde gözlemim bu oldu. Tabii buradan genelleme yapmak saçma olabilir ama öznel fikir sonuçta. Kimse bilimsel istatistik sunarak yorum yapmıyor. Şu an millet hukuk yazmasam da ne yazsam diye vasat üstü bolumleri de düşünüyor. En büyük sebebi de becne yurtdışı imkanının sıfır olması.
Bir de tabii bu yıl ilk 10k'daki MF sayısı da baya etkli olur ama 2019'dan da geriye düşerse sebebi yukarıda yazdıklarım olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 26 Ağustos 2021; 16:33:7 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.