Merhaba, yeni modem aldım. Internet hızım 35 mbps. Telefon ve tabletten bağlandığım zaman tam olarak hızı alıyorum. Bilgisayarımı wifi veya kablo ile bağladığım zaman 90 ping ve 5mbps internet alıyorum. Güncellemeleri yaptım, kapatıp açtım, telefon bağlı değilken denedim ama hiçbir şekilde beceremiyorum. 2 gün önce bu bilgisayar başka bir ağa bağlıyken tam performans ile çalışıyordu. Lütfen yardım edin.
Olası çözümler; 1- Sistem geri yükleme ile bilgisayarın 2-3 gün önceki haline geri yüklenmesi 2- Modem ayarlarına girip, 802.11 korumaları, güvenlik duvarı ve Dos korumasının kapatılması.(Kapatıp kullanma değil, deneme maksatlı) 3- İmkan varsa bilgisayara format atılması (benim ilk yapacağım şey) 4- VPN açıkmış gibi kasıyor bilgisayar! 5- Modeme güncel yazılım yüklenmesi.
Güzel faydalı ve bilgilendirici bir konu, bende takipte kalacağım. Umarım çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 19 Haziran 2021; 13:13:50 >
Hocam driverları tekrar tekrar silip kurdum. Ağımı kullanan bir program da yok. Ethernet ve Wifi ikisi de limitli bir şekilde bağlanıyor. Modem ayarlarındaki dediğin her şeyi denedim 3 saattir ve tükendim böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.
1- Sistem geri yükleme ile bilgisayarın 2-3 gün önceki haline geri yüklenmesi
2- Modem ayarlarına girip, 802.11 korumaları, güvenlik duvarı ve Dos korumasının kapatılması.(Kapatıp kullanma değil, deneme maksatlı)
3- İmkan varsa bilgisayara format atılması (benim ilk yapacağım şey)
4- VPN açıkmış gibi kasıyor bilgisayar!
5- Modeme güncel yazılım yüklenmesi.
Güzel faydalı ve bilgilendirici bir konu, bende takipte kalacağım. Umarım çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 19 Haziran 2021; 13:13:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @tcebeci1
Yukarıdaki video sunduğu çözümde baya iddalı, bi deneyin isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @eiplaC