Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1420
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İspanya vizesi
A
4 yıl (174 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

şuanda İspanya vizesi veriliyor mu? Veriliyorsa kac gunde cikiyor. Normalde 5 gunluk bir egitime gitmem gerek ancak daha onceden 1 yillik 2 kere schengen almistim tekrar hangi vize turune basvurmam gerekiyor? Hicbir yere ulasamiyorum bilgi almak icin tesekkur

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl (1819 mesaj)
Binbaşı

İspanya için hangi aracı firma işlemleri yapıyorsa onun web sitesine girip bakın. Vize işlemleri muhakkak devam ediyordur. Salgın sebebiyle sadece mecburi seyahatlere izin veriliyor. 5 günlük eğitim mecburi midir değil midir bilmiyorum.5 günlük eğitim programı için turistik vize alacaksınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.