Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
412
Tıklama
0
Öne Çıkarma
REVUTO AIRDROP[ÜCRETSİZ 100 EURO KAZANMA FIRSATI]
J
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Kriptopara piyasalarla ilgili olanların bileceği Cardano'nun ilk projesi olan Revuto, tanıtım amaçlı yeni çıkartacağı tokenden dağıtıyor.

Ücretsiz tokeninizi almak için 1 dakikalık e posta onayını yapmanız yeterli. Bu onay sonrası 10 adet Rev Token almaya hak kazananacaksınız. Rev Tokenin ön satış fiyatı 0.1 Euro olarak duyuruldu. Yani 10 tane Rev 1 Euro edecek. Ön satış sonrası da minimum 10x yapacağını farz edersek değeri 10 euro olacak 10 Rev tokeni ücretsiz almış olacaksınız. Ayrıca sizin davetinizle airdropa katılan her arkadaşınız için de 10 adet daha Rev kazanacaksınız. Yani 10 arkadaşınızı davet ederek 100 Euro civarı gelir etmeniz zor olmayacaktır.

Airdrop'a katılmak için: https://revuto.com/invite/hakae783c8



S
3 yıl
Teğmen

ben üye oldum şimdi, nasıl olacak bu, coinler nerde satılacak hesap cüzdan vs nerde bilgi verebilir misiniz



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Borsalarda listelenmeye başlayınca mail adresiniz ve oluşturduğunuz şifreyle giriş yaparak Revu'larınızı satış olan borsaya çekerek satabileceksiniz. Listeleme olunca resimli şekilde anlatımla konuyu güncelleyeceğim.




Bu mesajda bahsedilenler: @G780F
U
3 yıl
Teğmen

Merhabalar, İyi Akşamlar.

Herkesin bildiği gibi Cardano(ada) diye bir coin var. Cardano ağı üzerinden arz olacak ilk token ozelliğini taşıyacak bir coinnin airdropu var. Üye olan herkese 10 revutoken veriyor. Ve her davaet ettiğiniz kişi içinde ekstra 10 revutoken daha veriyor. Piyasaya çıkınca ne kadar olucak bilmiyorum ama bekleyince en azindan bir 10 - 20 dolar arası kar ettireçeğini düsünüyorum. Şansınızı deneyin derim.

Eğer sizde 10 revutoken kazanmak istiyorsaniz aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz. Hemde ben 10 token kazanmış olurum.

revuto.com/invite/ahme6d4f73



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.