Merhaba Arkadaşlar, aşağıda açıkladığım gibi bir fan sesi sorunum var. Bununla ilgili internette yaptığım araştırmalarda hiçbir çözüme ulaşamadım maalesef. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Frisby 8890g kasa, Gigabyte b450m s2h anakart, Fotoğrafta görünen fan kontrolcüsü ve buna bağlı 6 adet fan, kontrolcü kumandası var ama fan seviyesi kumandadan ayarlanamıyor. Fanların ana kartla bir bağlantısı yok, sürekli sabit hızla çalışıyorlar ve çıkan ses bana göre çok rahatsız edici.
Devre kartında fan hız kontrolcüsü yoktur muhtemelen. Fan on/off, led on/off var sadece, görünen o. Anakart bağlantısı da olan bi kontrolcü lazım, böylece gücü psu'dan alırken, pmw/voltaj değerini anakarttan kontrol edersin.
Frisby 8890g kasa,
Gigabyte b450m s2h anakart,
Fotoğrafta görünen fan kontrolcüsü ve buna bağlı 6 adet fan, kontrolcü kumandası var ama fan seviyesi kumandadan ayarlanamıyor.
Fanların ana kartla bir bağlantısı yok, sürekli sabit hızla çalışıyorlar ve çıkan ses bana göre çok rahatsız edici.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.