Merhaba arkadaşlar içinde xbox ace v1 çip ve corona post fix adaptörlü bir 360s var hdmi yada normal görüntü kablosuyla gçrüntü alamıyorum kasa içinde ki rgh çipi kırmızı sabit yeşil ise aralıklı olarak yanarak çalışıyor.power tuşundan açılıyor cd çıkıp giriyor kumanda arama modunda eşleşiyor ama 1. ışığı yanmıyor.
Dostum selam, çözümü buldum. Çip üzerindeki yeşil debug ledin sürekli yanmasının sebebi, çip ile postfix adaptör arasındaki bağlantının kopması. Muhtemelen ya kabloda kopukluk var ya lehim oynamış.Resimde ikisi arasında görünen uzun kırmızı kabloyu bi oynat bakalım yeşil ışık sönecek mi? Eğer sönmez ise benzer uzunlukta ve benzer kalınlıkta bir kabloyla ikisi arasında bir köprü kur muhtemelen ışık sönecek. Ardından eski kabloyu sök yeni kabloyu lehimle. Haydi kolay gelsin.
VİDEO:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Videoyu izlemek için tıklayınız
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallmark1730 -- 22 Nisan 2021; 3:47:49 >