Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
583
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çalıştığım Şirkette Covid Vakaları Gizleniyor
L
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
4 Katlı binada ortalama 150 kişilik bir şirkette çalışıyorum. Pandemi dolayısı ile şirketin yarısı evden çalışıyor. Teknisyen olduğum için mecbur işyerine gelmek zorundayım ve benimle birlikte 60-70 kişi daha işyerine gelmek zorunda kalıyor. Şirkette gerekli önlemler alınıyor (Girişte ateş ölçer cihazı var,sürekli kapı kolları vs siliniyor,yemekhanede yemekler tek kullanımlık tabldotta veriliyor.)
Her ne kadar önlemler alınsa dahi pozitif bir vaka olduğu zaman o kişiyi gönderiyorlar ve diğer personelleri hiç bir şekilde bilgilendirmiyorlar. Üstelik müdürler, fazla dillendirirseniz işten çıkarma sebebi olabilir vs. gibi söylemde bulunuyorlar. Benim evde demans hastası babam var ve annemde kronik rahatsız. Bugün şirkette temizlik personelinin testi pozitif çıktı ve 4 katında çayını vs. işlerini yapıyordu. Sağdan soldan duymasaydık haberimiz olmayacaktı. Şirketin isim vererecek " *** *** isimli kişinin testi pozitif çıkmıştır, yakın zamanda temas edenler veya aynı servisi kullanan personellerimiz kendini izole edip, acil olarak hastahaneye gidip test yaptırmalıdır." tarzında bilgilendirme maili atsa bize ona göre davranırdık. Ama çoğu kişinin o kişinin pozitif olduğundan haberi yok ve belkide onlarca kişi ile temas etti.



B
3 yıl
Teğmen

devlet bile gizliyor bilader şirket gizlese ne olacak. istiyorsan git şikayet et.



V
3 yıl
Yüzbaşı

hastayı gönderiyorlar en azından temas edenleri de yollasalar şirkette adam kalmaz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.