Cumartesi gecesi arkadaşı buca devlet hastanesinde acil apandisit ameliyatına almışlar, arkadaş pazartesi taburcu oldu bugün sağlık ocağına pansuman için gittiğinde apandisit yeri dışında göbekten aşağıya doğru uzanan 4 - 5 cm civarında bir kesik daha görülmüş drenaj için açılan yara da var acaba doktor başka bişey mi yaptı öğrenci olduğu için yanında yakını da yoktu doktora ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.