Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
770
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yanlış Kişiye Aşık Olmak
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hayatım boyunca aşık olamadım. 3 yıl uzun mesafe ilişkisi yaşadım sadece sevgi ile 3 yıl dayanabildim.

Uzun bir süredir hiç bir kızla ciddi ilişki yaşamıyordum sonra şans eseri ortamdan ortama atlayan saçma sapan bir kızla tanıştım. İlk başlarda kızdan hafiften hoşlanmaya başladım aradan bir süre geçince bu hoşlantı kayboldu kızla görüşmek istemedim her buluşmak istediğinde saçma sapan bahaneler uydurup kızı ektim. Bir hafta kadar önce hem benim hem kızın kafası rahat olsun düşüncesi ile kızla açık açık konuşup görüşmek istemediğimi söyleyecektim ki o gece rüyamda bana büyü yapılırken gördüm.(İsteyen dalga geçebilir sıkıntı yok) Ertesi gün kızı araba ile iş yerinden almaya gittim sözde görüşmek istemediğimi söyleyecektim ama ağzımdan çıkan kelimeler çok özledim vs. oldu ve gün geçtikçe daha çok bağlanmaya başladım fakat bu durumdan açıkçası bıktım evet kafa yapımız kız ile çok uyuyor birlikte çok eğleniyoruz ama ilerde kesinlikle bir boklar olacağını biliyorum sırf bu yüzden bir an önce kızla konuşup her şeyi bitirmek istiyorum fakat içimden bir şey beni engelliyor.

Normalde büyüye vs. inanmam ama o rüyadan sonra bu şekilde hissetmeye başlamam inanın çok garibime gitmeye başladı. Büyük ihtimal yoktur ama yine de sormakta fayda daha önce bu tarz bir olay yaşayan oldu mu ? Olduysa işin içinden nasıl çıkabildi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Çavuş

Bir süre bekle bakalım, rüyanın etkisiyle kendini şartlamış da olabilirsin. Rüyanın etkisi bir geçsin, sonra düşünürsün.



I
3 yıl
Yarbay

Rüyanın etkisinde kalmışsın.

Söylediğine göre zaten ortamdan ortama atlayan biriymiş, ileride bir sorun olacağını biliyormuşsun. Bunlar sana uymuyor çok belli. O yüzden hiç bulaşma. Yoksa üzülen sen olursun.

Sizden olmayacağını kendin de söylüyorsun, bir sorun olacağını öngörebiliyorsun. Bunları fark etmek herkese nasip olmuyor. Aklın başın yerindeyken sırılsıklam aşık olup acı çekmeden önce o kızı terk et.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.