Arkadaşlar merhaba. Lenovo Ideapad 320 15-ikb laptopum yaklaşık 1.5 saat önce oyun oynarken ısındı ve kapandı. Soğumasını bekledim ve güç tuşuna bastığım zaman çok kısa bir süre için güç tuşu yanıyor, ekran açılır gibi oluyor, laptopum içinden bir sürücünün sesi geliyor ancak sonra sönüyor. Birkaç saniyelik periyotla bu döngü yaklaşık 2-2.5 dakika sürüyor. Yazın da aynı durum başıma gelmişti yaklaşık 3 saat geçtikten sonra umutsuzca güç tuşuna bastığımda bilgisayar açılmıştı. Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Eğer zamanında kaliteli bir termal macunla değişim ve fan temizliği yaptırmadıysan ayrıca iyi bir soğutucu kullanmıyorsan. geçen yazdan ekran kartı çipin usta ben gidiyorum bi hastaneyemi gitsek acaba demiş ama sen duymamışsı muhtemelen ekran kartın gg
Lenovo Ideapad 320 15-ikb laptopum yaklaşık 1.5 saat önce oyun oynarken ısındı ve kapandı. Soğumasını bekledim ve güç tuşuna bastığım zaman çok kısa bir süre için güç tuşu yanıyor, ekran açılır gibi oluyor, laptopum içinden bir sürücünün sesi geliyor ancak sonra sönüyor. Birkaç saniyelik periyotla bu döngü yaklaşık 2-2.5 dakika sürüyor. Yazın da aynı durum başıma gelmişti yaklaşık 3 saat geçtikten sonra umutsuzca güç tuşuna bastığımda bilgisayar açılmıştı.
Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >