Geçen sene mikail hocadan 2.der.denk. parabol eşitsizlik fonksiyon dinledim bu senefe ÖDF3 te fonksiyon 1 yazıyor fonksiyon2 hangi kitapta bulunur bunu bulamadım ve kaf3 teki 2.der.denk parabol eşitsizlik falan kıyaslarsanız ÖDF3 mü KAF3 mü mantıklı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Fonksiyon 2 ÖDF4'te olacak o da Şubat gibi çıkar baya zamanı var. Eski dersin duruyorsa oradan bakabilirsin, kıyaslama konusuna bir şey diyemem bilgim yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.