Merhaba arkadaşlar, 1+1 ve açık mutfaklı eve taşındım. kombi salonda. Ama evde hem termostat yok hem de peteklerde termostatik vana yok. İmmergas victrix omnia yoğuşmalı kombi takmışlar. Bu kombi çalışmayı hiç kesmeyecek mi ? Sistem nasıl işliyor bu şekildeki senaryolarda. Ayrıca petek sıcaklığını 52 yaptım ideali nedir? şimdiden teşekkürler. (servisi aradım acmadı buradan sorayım dedım)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.