Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
2452
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hız var ama internet siteleri açılmıyor
K
5 yıl (12245 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

HG255s modem kullanıyorum. Geçen pazartesi wi-fi ID ve şifre değiştirdim. 1-2 gün sıkıntısız internete girdim öncesinde de gayet memnundum. Ancak 3 gündür internet sitelerine giremiyorum yüklenmiyor ya da çok geç yükleniyor sanki internet çok yavaşmış gibi. Superonline sitesinde sisteme giriş bile yapamıyorum mesela. Oysa hız testlerine giriyorum yüksek hızlar çıkıyor. Sorun nerede olabilir?

Daha önce aynı sorunla ilgili bir arkadaş konu açmış. IP aldığı havuzun değiştirilmesi sonucu durumun düzeldiğini yazmış. Şu anda IP havuzdan alıyor.

Wifi ID değiştirmek böyle bir soruna yol açıyor olamaz herhalde. Başka bir sıkıntıya mı denk geldik?

Bir de modem değişimi istesem hangi modemi isteyeyim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
5 yıl (34682 mesaj)
Yarbay

Herhangi bir dns kullanıyor musunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl (12245 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Hayır DNS kullanmıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
G
5 yıl (34682 mesaj)
Yarbay

Otomatik dns seçeneği seçili mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kerasuslu
K
5 yıl (12245 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Evet otomatik dns seçili.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
M
5 yıl (240 mesaj)
Teğmen

Chrome'a touch vpn ekle, vpn açıkken internette sorun yoksa servis sağlayıcını ara. Bende de aynı sorun olmuştu ama vpn açıkken sorun olmuyordu.



G
5 yıl (34682 mesaj)
Yarbay

Hocam merhaba.

Aklıma çok fazla alternatif gelmiyor maalesef. Dns problemi değil ise ne olabilir bir de hocalarımıza soralım. @ö1f1 @nitronos





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 30 Kasım 2020; 0:0:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kerasuslu @NitroNos , @Ö1f1
N
5 yıl (15332 mesaj)
Yarbay

Son zamanlarda sağolsunlar bir şeyler deniyorlar.

Yasaklamalar artıyor bir çok platform ve sitelere yasaklamalar geldi ve gelmeye devam edecek gibi görünüyor.

Yasaklamalar geldikçe bu hız kayıplarının görülmesi normal olacaktır.

Zaten devamlı bu zamanlarda öğrenciler ve ev bireyleri evde interneti sömürüyorlar yük oluşuyor bir de bunlar vardı.

Mümkünse VPN kullanın.

Tavsiyem SEED4VPN indirin oradan Türkiye'yi seçin hızınız değişmezse modem arayüzünde hız istatistiğine bakın ne kadar mbps kulanılıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
G
5 yıl (34682 mesaj)
Yarbay

Teşekkürler hocam cevabınız için.




Bu mesajda bahsedilenler: @NitroNos
U
5 yıl (3063 mesaj)
Yarbay

restart ettin mi hiç? 1.1.1.1, 1.0.0.1 dene... sansüronline kalitesi...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.