Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
759
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tiktak Hedef Filo Genel
R
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba öncelikle. Forumda Tiktak ile ilgili fazla konu göremedim. O sebeple genel fikir oluşsun diye bu konuyu açmak istedim. Burada firmayla, araç kiralama deneyimiyle ve kampanyalarla ilgili olumlu ya da olumsuz düşüncelerimizi yazarak kullanmak isteyenlere fikir vermiş oluruz. Ben sadece iki kere kiraladım ve genel olarak memnunum diyebilirim.

Artıları
Araç çeşitliliğinin olması
Oturduğum yerde araç bulabiliyor olmam
Her bir kiralamada 200 km hak vermesi (1 saatten uzun araç kiralamadığım için km hesabı yapmamak iyi oluyor)
Kiralama bittikten sonra 5 dakika süre veriyor ve zaman işlemeden aracın fotoğrafını çekip sisteme yüklüyorsunuz
Ücretlendirme periyodunun 1 dakika olması

Eksileri
Otomatik araçların fiyatlarının gerçekten pahalı olması (Kampanyasız kiralanırsa Moov öne geçiyor)
Her bir kiralamada 200 km hak vermesi (2 gün de kullansanız 3 gün de kullansanız 200 km veriyor. Durdur başlat yapmanız gerekiyor.)


Provizyon ücretleri 178,20 TL ile 387 TL arasında değişiyor. İki seferde de 15 dakika içerisinde provizyonlar hesabıma geri yatırıldı. İnternette olumsuz durum yaşayan bir sürü insan var. Benim başıma gelmediği için (gelmeyeceği anlamına gelmez tabii ki) yorum yapamıyorum. Fiyat politikasından dolayı Moov daha yakın gibi gözükse de alternatifin olması her zaman iyidir. Kazasız belasız kullanmamız dileğiyle.



L
3 yıl
Yarbay

Araç çeşidi çok, araçlar heryerde, en azından Moov İzmir ve Ankara'ya geçtiğinde araç sayısında ciddi azalmalar oldu.

Kısa süreli kiralamalarda moov daha ucuza geliyor. Fakat tiktak da eğer 0.99 luk easy araçlar denk gelirse uygun oluyor. Kampanya yapmalılıar. Moov'da clio manuel en ucuzu ve 15 dksi 13 tl ayrıca %15 indirim kodu ile oldukça uygun. Fakat tiktak böyle bir kampanya sunmuyor.

Tiktak araçları hep yeni ve 0 kmye yakın, Moov araçları ise artık arızalar vermeye başladı. Kmleri genelde 20-40.000 km arasında .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.