Merhaba Arkadaşlar, Xiaominin desteklediği Imilab KW66 model akıllı saat için birbirimize burada destek olabiliriz. Benim saatim bugün geldi. İlk izlenimlerimi paylaşayım.
+Saatin tasarımı ve yapı kalitesini beğendim. Tok duruyor. -Ekran renkleri biraz soluk ve çözünürlük düşük geldi bana. +Saat arayüzleri çok fazla ve mutlaka beğeninize uygun bulabiliyorsunuz. +Türkçe arayüz mevcut. -Türkçe yapınca yazı tipi çok çirkin oluyor bence :)
Saat Glory Fit uygulamasıyla çalışıyor. Uygulama detaylı ve güzel ama türkçe çevirisi bozuk.
Glory fit uygulamasında saate yeni güncelleme gözüküyor fakat saate yollayamıyorum nedendir anlamadım. Diğer tüm fonksiyonlar normal çalışıyor bilen var mı?
Xiaominin desteklediği Imilab KW66 model akıllı saat için birbirimize burada destek olabiliriz.
Benim saatim bugün geldi. İlk izlenimlerimi paylaşayım.
+Saatin tasarımı ve yapı kalitesini beğendim. Tok duruyor.
-Ekran renkleri biraz soluk ve çözünürlük düşük geldi bana.
+Saat arayüzleri çok fazla ve mutlaka beğeninize uygun bulabiliyorsunuz.
+Türkçe arayüz mevcut.
-Türkçe yapınca yazı tipi çok çirkin oluyor bence :)
Saat Glory Fit uygulamasıyla çalışıyor. Uygulama detaylı ve güzel ama türkçe çevirisi bozuk.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >