Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
924
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pop up kameralı telefonlar neden artık üretilmiyor
E
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Geçen sene bir sürü bu mekanizmaya sahip telefon çıktı sonra gene o iğrenç çentiklere geri döndüler. Ben anlamıyorum bu cep telefonu piyasasını bazı konularda gelişeceğine geriye gidiyorlar. Yeni telefon alıcam aylardır sırf bu yüzden hiçbiri içime sinmediği için almıyorum. Şuan güncel sayılabilecek tek pop up kameralı telefon Poco F2 Pro ama o da çok pahalı. Bari 1-2 orta seviye güncel model olsun isteyen onları alsın ama yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 9 Kasım 2020; 11:41:23 >

H
3 yıl
Yarbay

Muhtemelen cok fazla iyi telefonlar yapip piyasayi yavaslatmak istemiyorlar

Bir teknolojiyi sundure sundure yaya yaya veriyorlar s21 bile delik ekranli aptal bir tasarimla gelecek

VAllaha ben şuan piyasada icime sinen hicbir android cihaz bulamiyorum imkan varsa apple al gec



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

apple tasarım ve ekran çerçeve konusunda hepsinden kötü bence. üstelik kötü olmasına rağmen diğer telefonlar tasarımlarında da belirleyici unsur oldu saçma bir şekilde. örneğin 4 yıl önce xiaomi mi mix ile neredeyse ekran çerçeve oranı %100'e yakın telefon çıkardı. hala bugün bile bütün telefonlardan daha güzel görünüyor o telefon. 1 sene sonra iphone x bir çıktı birden bütün telefonlar ona benzemeye başladı. bugünkü telefonların çoğu iphone x prototipi gibi.

neyse işte. benim eski telefon öldüğü için mecburen bataryasından dolayı samsung m51 aldım bugün. ama ilk defa bir telefonu sıfır hevesle alıyorum.



C
3 yıl
Binbaşı

Bana da şuan için bu teknoloji yeterli gelmiyor. Senin aksine ben pop-up kameralı bir cihaz almam. Ne kadar kullanışlı gelse de her an bozulacağı hissiyatı yaşatması ve bu konuda pek güven vermemesi en büyük bir eksilerden. O açılır tarafın zamanla bozulmayacağının garantisi yok. Ne kadar yüzlerce kez test etseler de iş kullanımda değişiyor her zaman. Sanıyorum ki üreticiler de henüz yeni bir teknoloji olduğundan her cihazda kullanmak istemiyor bu teknolojiyi. Cihaz alırken de benim gibi sırf bu nedenden de almayanların sayısı bir hayli fazla olduğundan yani bundan dolayı cihazlar çokta satmadığından, olursa 1-2 cihaz çıkıyor. Bence bu teknolojinin oturması için biraz daha zaman var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.