Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
201
Tıklama
1
Öne Çıkarma
C# Soru
P
4 yıl
Er
Konu Sahibi

for (int number = 100; number >= 0; number--)            {               Console.WriteLine(number);               if (number == 0)                {                   Console.WriteLine("Now number is {0}", number);               }           }                      Console.ReadLine(); BU WHİLE DA ŞÖYLE ;int number = 100;               while (number >= 0) {               Console.WriteLine(number);               number--; }           Console.WriteLine("Now number is {0}", number);           Console.ReadLine();For satırınıdaki parantez içine yazdığımı while satırının içindeki paranteze yazamıyorum neden ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PASABY -- 2 Ekim 2020; 18:18:24 >

T
4 yıl
Yüzbaşı

kodunuzda bir hata yok syntax yani yazım biçimiyle ilgili, şöyle açıklamaya çalışayımfor döngüsü de while döngüsü de 3 elemandan oluşur. bu elemanlar1: başlangıç değeri2: bitiş değeri3: artış/azalış miktarı/değerifor döngüsü için şöyle yazabilirizfor(1;2;3){ işlemler;}while döngüsü için ise1;while(2){ işlemler; 3;}



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.