Arkadaşlar geçen günlerde tekerleğe bir şey oldu aşağı yukarı ittirirken çok tırtıklı ses geliyordu ve bugün de tak diye galiba yuvasından çıktı. Orta tık çalışıyor ama tekerleğin aşağı ile yukarı işlevi çalışmıyor. Daha yeni almıştım bu mouse'yi. 2 ay kullandım sanırım daha. Acaba garanti kapsamında mıdır? Veya kolay bir çözümü tamiri vs. var mıdır? Şuan tekerlek boşta dönüyor temas etmesi gereken yerlere temas edemiyor herhalde. Mouseun içini açıp yerine yerleştirmek istiyorum ama bu sefer de garanti kapsamından çıkar diye korkuyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.