Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
6166
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Multimedia seti beyaz ekran sorunu
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, aracimda audiomax mx8650 marka multimedya oynatici takili. Bir gun arabaya bindigimde calismadigini gordum. Sdadece beyaz ekran beliriyor. Kapatip tekrar actigimda ilk ekranda marka logo renkli bir sekilde beliriyor ancak sonrasinda yine bembeyaz bir ekranla karsi karsiya kaliyorum. Uzerinde kucuk bir reset tusu var, ona bastim sonuc degismedi. SD karti takili ama internete bagli olmadigi icin update etmemis olmamim bir sikinti yaratmayacagini dusunuyorum ve update edebilecek bir dosya da bulamadim.
Ne yapabilirim yardimci olabilecek var mi?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkele16 -- 24 Eylül 2020; 23:2:52 >

Ekranda sol üstte bir + var, o artının tam ortasına basın; bastıkça artı ekranın diğer köşelerine hareket edecek, aynı şekilde ortasına basın. Tam ortalarına basmazsanız baştan başlatab...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Hazar - 4 yıl +5
H
4 yıl
Yarbay

Ekranda sol üstte bir + var, o artının tam ortasına basın; bastıkça artı ekranın diğer köşelerine hareket edecek, aynı şekilde ortasına basın. Tam ortalarına basmazsanız baştan başlatabilir, parmak değil de tırnak ya da küt bir kalem vb. kullanın.

Oto teyplerle alakam yok, konuyu rastgele gördüm; sadece verdiğiniz ekran görüntüsüne aşinayım, rezistif dokunmatik ekranların hepsinde vardır bu tarz bir kalibrasyon. Normalde çıkmaması lazım ama cihaz bir şekilde kalibrasyonu unutmuş ya da sıfırlanmış.

Umarım işinize yarar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam, artiya bastikca rezistif kalibrasyonu yapacak mi diyorsunuz? Ortya neyi gorene kadar basmaliyim?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hazar
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hazar hocam, cok cok sagolun. Arabayi bir kac yere gosterdim, hepsi bu cöp oldu, garantisi de yoksa yenisini alin dediler.

Sizin dediginiz sekilde + tusuna 5-6 defa basmamla “adjusting” uyarisi cikti ve ekran yerine geldi. Cok sagolun.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.