Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
903
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2010 Extreme Fluence Hoparlör ?
M
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhabalar. 1 ay önce ilanda belirttiğim gibi 1.5 dCi 2010 extreme paket fluence aldık. Sol 2 hoparlörü çalışmıyordu aldığımızda. Oto elektrikçiye götürdüm kontrol etti patlak ya da yanmış dedi. Başka marka model alırsan takarız ama kesip biçmemiz gerekir biraz dedi. Orjinal alırsan 2 vidalık işi var dedi. Bende oto sanayiye gittim bütün Renault yedek parça satan yerleri dolaştım. Hiç birinde hoparlör grubu yok. Özel siparişle getiriyoruz dediler ve Renault bayisine gitmemi söylediler.

Bayiye gittim şase no dan bakıp tanesine 275 TL çiftine 550 TL, 200 TL de işçilik 750 TL fiyat verdiler bende tabi çıktım.Birde hem ön hem arka nın çapları aynıymış serviste öyle söylediler. Doğru mu bu ?

Sizce nerden almalıyım. İnternette baktım bulamadım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.