Merhaba, öncelikle kombi için usta gerektiğini düşünüyorum ama maalesef işin ehli usta az ve fiyatları çok yüksek istiyorlar. Gereksiz parca değişimi olmasın diye öncelikle sizden fikir almak ıstiyorum. Sorun yeni başladı. evde airfel kombi var. Sıcak suyu açınca basınç aniden 4 bar üstüne çıkıp tüm su kombinin altındaki tahliye borusundan akıyor ve kombi duruyor. Ben de bu durumda önce sıcak suyu açıyorum ve sonra kombiye reset atıp barını 1.5 yapıyorum. Bu şekilde sorunsuz çalışıyor. Fakat sıcak suyu keser kesmez basınç yine aniden 4 bar olup su atıyor alttan ve Kombi duruyor. Bu esnada e2 hatası veriyor tabi. Ayrıca kışın ısıtmada sorun yoktu ama kombinin basıncı 2 güne bir düşüyordu. Bu şekilde kullanıyorduk. Yine kışın sıcak suyu açtığımızda e3 hatası veriyordu ama sorun olmuyordu kullanımda. Ilk bahsettiğim basınç yükselmesi yeni olmaya başladı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
yüksek ihtimal akış şalteri takılı kalıyor ve sen suyu kapatmana rağmen kombi çalışmaya devam ediyor. tek eşanjörlü airfel ise e3 arızası ara sıra yapıyorsa bakımla birlikte düzelebilir. su eksiltmesine bakılmalı biyerlede kaçak vardır ve hava tankı sorunludur.
Ayrıca kışın ısıtmada sorun yoktu ama kombinin basıncı 2 güne bir düşüyordu. Bu şekilde kullanıyorduk. Yine kışın sıcak suyu açtığımızda e3 hatası veriyordu ama sorun olmuyordu kullanımda. Ilk bahsettiğim basınç yükselmesi yeni olmaya başladı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >