Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
rog strix b450-f anakarta soğutucu
U
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki anakartı kullanmaktayım. Kartın üstünde 5 adet fan girişi var. 1i işlemci için geriye kalan 3 ünüde normal fan için kullanıyorum.Şuan boşta Cha_Fan2 diye bir bölüm var. Oraya çoklayıcı takarak ekstra 3 fan daha takabilir miyim ? Takabilirsem fanların performansı düşer mi ?

Almayı düşündüğüm fan 3 pinli Artic P12, bu fiyat bandında önereceğiniz başka fanlarada bakabilirim.
Kaltili bir fan çoklayıcı önerirseniz harika olur. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi forumlar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkekerem -- 4 Ağustos 2020; 17:18:6 >

M
5 yıl
Yüzbaşı

Bende ayni kartı kullanıyorum internette 8 li 10 lu coklayicilar var onlardan alıp kullanabilirsin hız ayarı yapılan model de var



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.